AVTALEPARTNERE

Flere avtaler er under prosessering og vil bli promotert via FB. Avtalenes innhold ligger bak passordbelagte sider – For passord, kontakt oss via SMS eller telefon 911 96 199.

FØLG MED – DENNE SIDEN VIL VÆRE UNDER OPPDATERING UTOVER VÅREN!

BILPLEIEPRODUKTER

Vi har inngått en særavtale med Norsk Prol AS / Meguiar´s på alt av bilpleieprodukter og utstyr – Kun det beste er godt nok for våre biler! Se;  Meguiars – (meguiarsproff.no) for utvalg. Det du ønsker bestilles gjennom klubbledelsen!

Medlemmer av Vestre Viken Sportsvognklubb har faste rabatter på alle produkter gjennom Norsk Prol AS. Logg inn for å se rabattene.

Norsk Prol AS. Teglverksveien 57, 3057 Solbergelva (Åsrud Industriområde).
Alle henvendelser skal gjennom klubbledelsen.

BILREKVISITA

Vi har inngått en særavtale med Kollevold AS på Ferodo og generelt BilXtra-produkter

Medlemmer av Vestre Viken Sportsvognklubb har med dette faste rabattsatser. Logg inn for å se rabattene.

Kollevold AS. Drammensveien 253, 3420 Lier.
Tlf. 32 85 00 30 – firmapost@kollevold.no
Kontaktperson: Guri Elisabeth

OLJE OG SMØREMIDLER

Lund Senter – Olje, dekk og bilpleie ligger ved enden av Holmebrua på Strømsøsiden. Der har vi meget gode rabatter på Mobil1 (og sikkert andre ting for den som spør). Logg inn for å se rabattene.

Lund Senter AS. Tordenskiolds gate 77, 3044 Drammen.
Tlf. 32 83 00 01 – kontakt@lundsenter.no
Kontaktperson: Tegbir

VERKTØY

Heat Supply er importør og distributør av spesialverktøy fra Calloni, Grün, Herz og Hürner Schweisstechnik rettet hovedsaklig mot sveising/behandling av PVC, membraner og bitumén. I tillegg er selskapet forhandler av Milwaukee Tools og fører hele sortimentet – dog store deler som bestillingsvare.

Medlemmer av Vestre Viken Sportsvognklubb har faste rabatter på varmluftsprosess verktøy fra Herz og på alt elektrisk verktøy og tilbehør/rekvisita fra Milwaukee Tools. Logg inn for å se rabattene.

Heat Supply AS. Teglverksveien 57, 3057 Solbergelva (Åsrud Industriområde).
Tlf. 962 01 001 – kontakt@heatsupply.no – HeatSupply.no

"HOFFLEVERANDØR"

Porsche Classic Center Son er en av våre viktige støttespillere innen kjøp og salg, service og deler. Fagkunnskap er alltid nyttig…  Porsche Classic Center Son ble etablert i 2017 som et eget Center kun for klassisk Porsche og er 1 av 4 offisielle Porsche Classic Centre i verden. De har over 25 års erfaring med salg og verkstedtjenester av klassisk Porsche og gjør alt innen Porsche, fra service til full restaurering. Porsche Classic Center Son hjelper deg å bevare din klassiske Porsche.

Kontaktpersoner:
Martin Stehl (Salg) Tlf. 920 85 555 eller Steffen Maier (Servicerådgiver) Tlf. 900 19 788

"HOFFLEVERANDØR"

Coolgrey er vår prefererte samarbeidspartner på alt innen profilering, og har bidratt med seil/bannere, kaffekopper og stickers til bilene under arrangement. Selskapet har kontor/lager i Drammen, men har produksjon i Vilnius, Litauen. Noe din bedrift trenger?… Spør dem!

Coolgrey AS. Syretårnet 41, 3048 Drammen (Syretårnet Industriområde)
Tlf. 986 06 003 – stein.erik@coolgrey.no – Coolgrey.no (Nettsiden er under oppbygging)
Kontaktperson: Stein Erik Streitlien

"HOFFLEVERANDØR"

VIPnett er klubbens samarbeidspartner innen design og kommunikasjon via internett og sosiale medier. Selskapet holder til i Holmestrand og kan absolutt anbefales!!!

VIPnett AS, Ringveien 1, 3084 Holmestrand
Tlf. 907 22 988 – post@vipnett.no – VIPnett.no
Kontaktperson: Ronny Bjørnstad