AKTIVITETER

KLUBBMØTER

Klubbens viktigste satsningsområder er samhold, trivsel og engasjement i tillegg til å fremme Porsche som gledens sportsvogn utad.

De to førstnevnte skapes gjerne i «klubblokalet» i Teglverksveien 57, Solbergelva, tirsdager mellom 19.00 og 22.00. Her treffer du likesinnede med godt humør og viden kunnskap om Porsche (og sikkert andre bilmerker). Møtene er «lavterskel med løs snipp», og alle som eier Porsche er velkommen. Pølsekokeren er klar, kaffen er fantastisk og et stort utvalg kalde drikker står i kjøleskapet.

Det vil bli holdt egne temakvelder enten i klubblokalet eller ute blandt P-frender. Se fanen kalender og/eller følg med på våre Facebooksider for informasjon. Vi ses! 

ARRANGEMENTER

Allerede før klubbens etablering ble flere arrangementer avholdt – og det med stor suksess.

Porsche Touring Drammen under Elvefestivalen 2022 trakk 68 biler til kjøring Hurumlandet rundt med påfølgende 47 biler til utstilling på Strømsø Torg. Det ligger an til tilsvarende arrangement knyttet til Elvefestivalen 2023.

Det er også holdt Porsche Drive-Outs, besøksturer til andre PCN-avdelinger, samt felleskjøring til Cars & Coffee treff, Porschefestivalen og mye mer.

Flere arrangementer er under planlegging for sesongen 2023 og vil publiseres i vår kalender og via klubbens FB-side – Følg med!

PORSCHE CLUB NORGE

Du blir ikke automatisk medlem i Porsche Club Norge ved innmelding hos oss!
Vi anbefaler likevel alle våre medlemmer å tegne medlemskap i Porsche Club Norge i tillegg.
Dette blant annet for å få full utnyttelse og fortrinnsrett av de arrangementer og aktiviteter som programføres,
da påmeldinger ofte vil gjøres gjennom Porsche Club Norges løsning Cardskipper.