Sterkt delaktig i Porschefestivalen 2023

Rett og slett imponerende av våre medlemmer!

I forbindelse med Porschefestivalen er det mange oppgaver som skal løses og roller som skal fylles. Så også årets utgave som ble avholdt på Rudskogen lørdag 9.september.
År etter år er det avdelingen i Østfold som har stått på som best, men festivalen setter hvert år nye rekorder innen størrelse i areal, antall biler og ikke minst besøkende. I år var det ventet ca. 8.000 mennesker i alle aldre – resultatet forøvrig var mer enn 500 biler og over 10.000 besøkende.

Porsche Club Norge er en viktig samarbeidspartner for arrangementet og vi i PCN-VV ble i sommer kontaktet av Tom Bolstad – En av «primus motors». Det var ønskelig at vi kunne bidra med parkeringsvakter, ansvar for PCN ClubShop og gjerne noen til kafeteriaen. Som med alt annet vi foretar oss ble oppgaven «tatt hånd om» og vi stilte opp særdeles mannsterke innen alle områder. Første gjeng med entusiastiske dugnadsarbeidere dro fra Lier allerede ved 06-tiden og når undertegnede entret området ved 10.30-tiden (sent skift) var parkeringen så strømlinjeformet at det var en fryd. ClubShopen ble rigget med skaphengeren som reklameplakat (kjørt på plass fredag av HP og Runar i for anledningen lånt Cayenne fra Porsche Center Asker & Bærum). Standen oste av profesjonalitet og burgerne varme. Stor takk til Linda, Agnete og døtrene for innstasen i teltet. Moro!

Mistet litt tellingen på «egne rekker» i det store og hele, men antar at så mange som 40-50 fra vår region var innom stevnet.

Er redd vi må trå til også neste år, men vi skal ha mye gøy sammen før det og selvfølgelig også under neste års Porschefestival.
Det eneste vi mangler er bilder nok – Bidra gjerne til klubbens bildearkiv hvis du sitter på noen godbiter.

Bilder: Tom Bolstad / HP
Tekst: Pål H. Rosenvinge